Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
04.05.202511.05.202518.05.202525.05.2025
POLSKA
Tuszki indyków 73 %170341765415517162504,72
Filety z piersi indyka299692955229900299460,15
Skrzydła z indyka118541203111758119641,75
Udźce z indyka183871804418464184850,11
Podudzia z indyka1048810973106981212913,38
REGION PÓŁNOCNY
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 5/2025

Partnerzy

Zakup czasopisma