Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
20.10.202427.10.202403.11.202410.11.2024
POLSKA
Tuszki indyków 73 %142481351614379145661,3
Filety z piersi indyka261022733927610282562,34
Skrzydła z indyka9290942994989368-1,37
Udźce z indyka118441249412745132403,88
Podudzia z indyka80018038810782882,23
REGION PÓŁNOCNY
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 10/2024

Partnerzy

Zakup czasopisma