Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
24.03.202431.03.202407.04.202414.04.2024
POLSKA
Tuszki indyków 73 %130781378613154134982,62
Filety z piersi indyka183721854318599187050,57
Skrzydła z indyka8388830285888280-3,59
Udźce z indyka11278118961189611402-4,15
Podudzia z indyka7074758678247486-4,32
REGION PÓŁNOCNY
Tuszki indyków 73 %142891385412500135738,58
Filety z piersi indyka18304187791875617745-5,39
Skrzydła z indyka8632851791407407-18,96
Udźce z indyka11545125051223311491-6,07
Podudzia z indyka7138844780037741-3,27
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Tuszki indyków 73 %13093136211345613361-0,71
Filety z piersi indyka177671789118181182880,59
Skrzydła z indyka7933781479667923-0,54
Udźce z indyka10928112431084810797-0,47
Podudzia z indyka6709666769456627-4,58
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 4/2024

Partnerzy

Zakup czasopisma