Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
13.04.202520.04.202527.04.202504.05.2025
POLSKA
Tuszki indyków 73 %16602171151759417034-3,18
Filety z piersi indyka286502899129470299691,69
Skrzydła z indyka114261191011839118540,13
Udźce z indyka177581791218377183870,05
Podudzia z indyka10182110321115710488-6
REGION PÓŁNOCNY
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 4/2025

Partnerzy

Zakup czasopisma