Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
20.04.202527.04.202504.05.202511.05.2025
POLSKA
Tuszki indyków 73 %171151759417034176543,64
Filety z piersi indyka28991294702996929552-1,39
Skrzydła z indyka119101183911854120311,49
Udźce z indyka17912183771838718044-1,87
Podudzia z indyka110321115710488109734,62
REGION PÓŁNOCNY
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 4/2025

Partnerzy

Zakup czasopisma