Średnie ceny netto (bez VAT) sprzedaży indyków i elementów w zakładach drobiarskich

Rodzaj żywcaCena netto (bez VAT) skupu (zł/tonę)Zmiana ceny skupu (%)
11.05.202518.05.202525.05.202501.06.2025
POLSKA
Tuszki indyków 73 %17654155171625016113-0,84
Filety z piersi indyka295522990029946300260,27
Skrzydła z indyka120311175811964120610,81
Udźce z indyka18044184641848518349-0,74
Podudzia z indyka10973106981212911137-8,18
REGION PÓŁNOCNY
REGION CENTRALNY
REGION POŁUDNIOWO-WSCHODNI
REGION ZACHODNI
Biuletyn „Rynek Mięsa Drobiowego”, MRiRW, Dep. Rynki Rolne, 00-930 WARSZAWA, ul. Wspólna 30
Regiony: Północny (woj. pomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie, kujawsko-pomorskie), Centralny (woj. mazowieckie, łódzkie), Południowo-Wschodni (woj. lubelskie, świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, śląskie), Zachodni (woj. opolskie, dolnośląskie, wielkopolskie, lubuskie, zachodnio-pomorskie)
Sprawdź też nowy
numer miesięcznika
Okładka numeru 5/2025

Partnerzy

Zakup czasopisma