XIXth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg products oraz XXVth European Symposium on the Quality of Poultry Meat

Europejska Federacja WPSA oraz Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej PB WPSA serdecznie zapraszają na XIXth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg products oraz XXVth European Symposium on the Quality of Poultry Meat, które odbędą się w dniach 7-9 września 2023 roku w Krakowie.


Tematyka jakości produktów pochodzenia drobiarskiego obejmuje szerokie spektrum zagadnień, które we współczesnym świecie, przy wysokiej świadomości konsumentów nabrały szczególnego znaczenia. Zapraszamy przedstawicieli środowiska naukowego, praktyków oraz wszystkie osoby związane

z sektorem drobiarskim do wymiany wiedzy na temat najnowszych osiągnięć, a także dyskusji na temat problemów i nadchodzących wyzwań w zakresie różnych aspektów jakości mięsa drobiowego, jaj i ich przetworów.


Zapraszamy Państwa do Krakowa, który jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych miast Polski, w którym pobyt zapewni doskonałe możliwości do wymiany wiedzy i doświadczeń, oraz do zakulisowych rozmów

w urokliwych miejscach miasta.


Wstępny program znajdą Państwo na stronie: https://www.eggmeat2023.com/prlim_prog


Obrady toczyć się będą w języku angielskim.

Termin i miejsce konferencji: 7-9.09.2023 r.

Park Inn by Radisson Krakow Hotel,

ul. Monte Cassino 2, 30-337 Kraków


Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na stronie internetowej: https://www.eggmeat2023.com/

Załącznik


Bieżący numer