2. Czynniki wpływające na zdolność wylęgową jaj kurzych
Klaudia Wlaźlak
4. Żywieniowe możliwości radzenia sobie z zarazkami jelitowymi, cz. I
Adam Mirowski
8. Wspomagany rozród kur jako metoda poprawiająca wskaźniki reprodukcyjne
Agnieszka Murawska
12. Probiotyki i metabolity bakteryjne we wspieraniu mikrobioty jelitowej
Aleksandra Dunisławska, Maria Siwek
16. Drób w kuchni staropolskiej
Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek
20. Zapewnienie stałych korzyści w zakresie zarządzania stresem cieplnym przy użyciu wybranych frakcji drożdży
Łukasz Lewandowski
24. Opłacalność inwestycji w energetykę słoneczną
Przemysław Marek
28. Produkcja drobiarska i ochrona środowiska
Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
34. Żywienie kur niosek
Agata Dankowiakowska
37. Zastąpienie chlorku choliny betainą w celu poprawy wydajności i optymalizacji kosztów pasz
Maciej Bochenek, Bastian Hildebrand
40. Zależność między barwą skorupy a jakością jaj i wynikami reprodukcji bażantów łownych, cz. II
Sebastian Nowaczewski
44. Jak uzyskać mocną skorupę?
Henryka Grażyna Korytkowska
48. „Okno klucia”- czyli co wpływa na sychronizację wylęgu?
Dawid Ziobro, Justyna Batkowska, Kamil Drabik
52. Zearalenon u drobiu
Magdalena Gajęcka, Maciej Gajęcki
55. Sytuacja przedsiębiorcy w ramach Tarczy antykryzysowej 3.0 i 4.0
Adam Kuźma
59. Drobiarstwo w Polsce i na świecie
Andrzej Konarkowski
62. Jakość i bezpieczeństwo produktów sektora drobiarskiego i paszowego w prawie UE
Elżbieta Anders
64. Rynek rolny
69. Handel mięsem drobiowym między Polską a Ukrainą
Mariusz Szymyślik